Nyhedsmail december 2014

Så er vi klar med en masse nyt fra Bornholm IM. Dette nyhedsbrev indeholder en julehilsen fra ungdomskonsulenten samt nyheder fra kredsbestyrelsen, DFS og informationsmedarbejderen.

Du kan blandt andet læse om kredsbestyrelsens konstituering, og en række af de arrangementer der er planlagt til den første del af 2015. Og så er der en lille bøn fra informationsmedarbejderen til alle jer, der bruger vores side på facebook.

Med ønsket om en rigtig god advent.
Bornholm Indre Mission

Julehilsen fra ungdomskonsulenten

Jeg vil gerne starte med at dele et vers fra 1 Kor 3, 6: Jeg plantede, Apollos vandede, men Gud gav væksten.
Det vers er meget godt til at opsummere IMU det sidste års tid. Og derfor er det også sjovt at se klippet som kører rundt på internettet for tiden omkring Indre Mission i fremgang (Du kan se det her: http://www.tv2oj.dk/arkiv/2014/12/02?video_id=52873&autoplay=1).

Og når vi har Paulus’ ord, kan man kun være taknemlig overfor Gud, over det han har gjort, og over de personer som han har brugt, for at omforme IMU, så IMU har kunne opleve vækst i antal og vækst ift folk der er vokset i tjenesten og troen. Derudover har vi oplevet en vækst i  deltagerantallet på teenlejrene det sidste års tid. Dermed vil jeg gerne sige tak til alle som har hjulpet på Teenlejre, i teenklubberne og i IMU. Tak fordi i har kørt, når de ikke kunne komme frem, tak for de kager der er bagt, tak for den mad som er lavet, tak for de bibeltimer/andagter som er holdt, tak for opmuntringen og tak for forbøn.

Så herfra kan jeg kun glæde mig over det snart er jul, hvor vi skal fejre den mest skelsættende begivenhed i verdenshistorien, Gud som blev født på denne jord. Og så kan jeg kun med forventning se frem til 2015, og bede om at Gud igen vil velsigne Indre Mission og IMU her på Bornholm.
For et barn er født os, en søn er givet os, og herredømmet skal ligge på hans skuldre. Man skal kalde ham Underfuld rådgiver, Vældig Gud, Evigheds fader Freds fyrste(Es 9,5)

Venlig Hilsen

Lasse H Munk
Ungdomskonsulent i IMU, Region Øst

Nyt fra Kredsbestyrelsen

Tak for sidst, da vi var samlet til årsmøde for IM-Bornholm!

Det er en stor glæde at dele de mange indsatsområder med hinanden ved årsmødet. Særligt tak til dem både i og uden for bestyrelsen,  der har påtaget sig opgaver i denne tid, hvor vi mangler en medarbejder.

Konstituering
Kredsbestyrelsen har nu fordelt poster for det kommende års arbejde for Indre Mission på Bornholm:
Palle Kure (formand)
Lene Andersen (næstformand)
Ingvar Olsen (Kasserer for kredsen og lejrbygningen Betehsda)
Peter Hauge Madsen (sekretær)
Vivi Olesen
Finn Pedersen
Susanne Borg Spliid
Desuden deltager Lasse Munk som repr. for IMU.

Ny medarbejder.
Vi arbejder lige nu med et udkast til en stillingsbeskrivelse for en ny medarbejder. Landsdelsleder Kurst Kristensen skal arbejde videre med dette. Vi arbejder på opslag i januar 2015. Vi opfordrer til forbøn og arbejde med at kalde den nye medarbejder.

Årskort for IM- Bornholm 2015.
Årskortet  med kredsens program for 2015 er nu udkommet. Bemærk, at der ikke er noget sommermøde i Segen i august 2015. Du kan finde årskortet her.

Bedepjecer til bedeugen 2015.
Bedepjecer til Evangelisk Alliance bedeuge skal de lokale grupper selv bestille på Lohses forlag, eller ved at gå ind på EA’s hjemmeside og bestille herfra.

Bemærk nyt i årskortet:
Kreativ dag d. 28. februar 2015.

Husk vinterstævne:
Der er vinterstævne d.30. januar. Vi mødes i Smededgade 33 i Aakirkeby.
kl.18.00 med spisning af suppe. Pølser og brød til børn. Pris:40 kr for voksne 10 kr for børn. incl kaffe.
19:30 Møde. Sognepræst Jens Jørgen Rasmussen, Hasle, taler. Børneprogram under talen. Lovsang.

Med venlig hilsen
Palle

Nyt fra DFS

Foredrag

Onsdag d. 7. januar 2015 kl. 19.00 vil vi sammen høre videoforedrag af Søren Østergaard og snakke om det.
Det handler om juniorer og teenagere, så derfor mener vi at målgruppen for denne aften er ledere og forældre, som har med denne aldersgruppe at gøre. Læs mere på http://www.dfskreds.dk/bornholm/leder/foredrag-den-7-januar/
Junioraften
Der er junioraften igen d. 9. januar, og programmet kan findes ved at klikke her Husk tilmelding.

Gospel-kids Festival 2015
Så er der fest, sang og glæde når vi igen blænder op for Gospel-kids Festival. Det foregår den 7.-8. marts i Aakirkeby, og du kan læse meget mere om det på www.dfskreds.dk/gospelkids/. Husk at tilmelding åbner d. 12. januar kl. 18.00

Nyt fra informationsmedarbejderen

TV2 Bornholm
Der har været repræsentantskabsmøde på TV2 Bornholm. Regeringen er på vej med nye vedtægter for hvordan bestyrelsen skal sammensættes. Fremover kan man højest sidde 2 valgperioder i bestyrelsen. Det skulle betyde, at flere foreninger får mulighed for at blive repræsenteret i bestyrelsen hen gennem årene.

Facebook
Jeg vil gerne opfordre dig til at overveje at dele vores opslag lidt mere. Når du deler vores opslag på din egen væg, vil der være mange flere af dine bekendte der får besked om det. Og dermed kan du på en nem måde være med til at sprede kendskabet til Indre Mission på Bornholm. Aktuelt vil jeg anbefale at du overvejer at dele Esther Pedersens vidnesbyrd om, hvordan Gud helbredte hendes arm.

Indre Mission på TV2 Østjylland
Som Lasse Munk fortælle i ovenstående julehilsen, så kører der en del opslag om IM på nettet i disse dage. Det er TV2Østjylland, der gennem flere små udsendelser har sat fokus på Indre Mission. Det er absolut fine indslag. Du kan følge med på www.tv2oj.dk/artikel/236399 hvor der er en boks med link til alle indslag om IM.

Den gode historie
De fine indslag på TV2 Østjylland kom ikke ud af ingenting, men fordi nogle tog kontakt til medierne og fortalte den gode historie om IM. Husk selv at være med til at sprede den gode historie om Bornholm IM. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har en ide. Det må gerne bare være løse tanker, som jeg kan få og arbejde videre med.
Med venlig hilsen
Carsten Fonsdal Mikkelsen
Informationsmedarbejder


af

Tags: