Israeltur 2014

IMG_3018Der er planlagt en rejse til Israel for bornholmere i  dagene 14-24 oktober 2014. Vi skal flyve fra Kastrup ca. kl. 07:10 om morgenen på afrejsedagen og ankommer til Kastrup igen ca. kl. 22:10 på hjemrejsedagen. Vi flyver med Austrian, og deres tider har ligget fast i lang tid, så vi forventer ikke, at de bliver ændret, men der kan altid forekomme mindre afvigelser. På afrejsedagen skal vi være i lufthavnen et par timer før afrejse, så det er ikke muligt at nå fra Bornholm samme dag, ligesom det ikke er muligt, at nå hjem til Bornholm samme dag som vi ankommer til Kastrup på hjemrejsen.

IMG_3263Felix tilbyder overnatning på hotel Hebron i København til priser, som fremgår af programmet. Det er et muligt tilkøb, som bestilles samtidig med rejsen.

Vedr. rejseforsikring, så er det en nødvendighed. Måske er du dækket af den rejseforsikring du allerede har, og så skal du selvfølgelig ikke tegne en ny. Vær opmærksom på, at Israel hører under “Udvidet Europa” Du er derfor ikke dækket af hverken det Gule eller Blå sygesikringsbevis.

IMG_3270Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig velkomme til, at henvende dig til os

Tove & Jørgen Bloch
Send en mail til Tove og Jørgen

 

Skriv et svar