Bibelcamping 2022 på Bethesda.

Der er fortsat åbent for booking af værelser og campingplads. Vi planlægger en indholdsrig uge med forkyndelse og fællesskab på stranden ved Dueodde.

Sang og musik:

Lovsang med band hver dag.

Gospel Kids øvedag mandag d. 11.7. afsluttes med offentlig koncert kl. 19:00.

Lovsangsaften tirsdag d. 12.7. kl. 21:00 med vores bibelcamping-band.

Bibelcamping afsluttes fredag d. 15.7. med mødeaften kl. 19:00 og koncert med Jonas (fra Hymns from Nineveh) kl. 21:00.

Information og program:

Indre Mission på Bornholm

Danmarks Folkekirkelige SøndagsskolerIndre

Missions Unge på Bornholm.

For alle generationer…

Messy Church og Spaghettigudstjenester.

Der er Messy Church tre forskellige steder på øen: Rønne, Aakirkeby og Allinge-Tejn. Disse arrangementer retter sig imod alle aldre og er en fin mulighed for at tage til et kirkeligt arrangement med børn eller børnebørn.

Desuden afholdes andre steder arrangementer der retter sig imod børnefamilier:

Pit-stop for enlige og par med børn på en række lørdage i løbet af året. Arrangeres i samarbejde med Evangelisk Luthersk Mission.

Gudhjem IM.

Spagettigudstjenester i Klemensker-Rø:

Rønne:

Aakirkeby:

Allinge-Tejn:

Spisefællesskab for familer

I Rønne er der mandag 17:30 – 18:30 spisefælleskab for par og enlige med børn. Første gang i 2022 er mandag d. 10. januar.

Alle børnefamilier er velkommen. Børn har mulighed for at være til børneklubben Spiren for de 4 – 11årige inden spisningen. Break-teen, for dem der går i 6. – 10. klasse, samles efterspisningen fra 18:30 – 20:00. Dem der er fyldt 13 år kan hænge ud indtil 21:00.

Det er ikke et krav at børn deltager i klubberne, for at man kan deltage i spisningen.

IM-Genbrug også i Tejn

Der er også en genbrugsbutik i Tejn. I Getsemane, Strædet 23, Tejn er der åbent torsdage 14:00 – 17:00 og lørdage 10:00 – 12:00.

Udenfor har vi en container med porcelæn, glas mm. Inde i huset; tøj, legetøj, bøger, billeder, glas, porcelæn, små møbler mm. Vi gi’r også en kop kaffe! 😉 Kig forbi!

IM-Genbrug i Tejn er med til at sikre økonomien til huset og fællesskabet i missionshuset Getsemane. Der afholdes blandt andet “Ind i Bibelen”, hvor man kan mødes til samtale om bibeltekster med sognepræst Kristoffer Nielsen. Desuden afholdes Messy Church med fællesspisning for alle aldre, samt mødeaftner. I foråret 2022 vil der også blive højskole-eftermiddage.