• Stævne på Peterskolen 13. november

    Missionær Palle Kure bød velkommen til mere end 400 deltagere i alle aldre, da vi sammen med vennerne i de forskellige evangelisk-lutherske fællesskaber på Bornholm åbnede dørene til stævne på Peterskolen. Festligt møde med forkyndelse, fællessang og dansende børn fra Gospel Kids. Desuden mulighed for at vælge mellem lovsang med lovsangsbandet Sela eller foredrag med […]

  • Kirkehøjskolen på Bornholm.

    Sammen med vennerne i Evangelisk Luthersk Samråd på Bornholm (ELSB) har vi oprettet en formiddagshøjskole på Bornholm. Foråret 2023 har vi fokus på: Lidelsen og det kristne håb. Her kan du se det spændende program for foråret 2023:

  • Pit-stop for par og enlige med børn…

    Vi ses på lørdage til fællesspisning og oplæg til de voksne og aktiviteter for børn.

Hvem er vi?

Indre Mission på Bornholm er et fællesskab af mennesker, der mødes for at dele tro og liv.
Vi ønsker at være et åbent mødested, hvor vi har tid og overskud til hinanden. Vi ønsker at være i samtale om livets store spørgsmål. Og vi ønsker, at du skal møde Kristus og få lov til at leve dit liv sammen med ham.

Støt arbejdet

Bornholm Indre Missions arbejde er afhængig af private midler og frivillige hænder. Vi er taknemlige for enhver gave og time brugt på at udleve vores mission.

Støt med gaver Ønsker du at støtte kredsens arbejde, kan du overføre en pengegave direkte til konto Danske Bank: Reg. nr. 1551 Kontonr.: 000103368