Bibelcamping

Fra fredag d. 3. juli til lørdag d. 11.  juli 2020 summer Bethesda igen af fællesskab og  fordybelse for alle aldersgrupper.

Information om bibelcamping 2020, priser mm. finder du her:

http://bornholmim.dk/wp-content/uploads/2020/03/Bibelcamping-2020-info.jpg

Bibelcamping på Bornholm er ferie med solidt indhold og gode oplevelser for børn, unge og voksne. Vi lægger vægt på, at der skal være en god sund og målrettet forkyndelse, som både kalder til omvendelse og tro, og som fører til glæde og frimodighed i kristenlivet.

Tværkulturel camp.

Bibelcamping på Bornholm er et fællesskab  åben for alle nationaliteter.  Hvis du er flygtning, immigrant, under integration eller lignende, er vores bibelcamping et godt sted at møde danskere og knytte nye relationer. Vi tilbyder deltagelse i de fælles aktiviteter , og vil efter behov også lave særlige tilbud til dig. Tilmeld dig til lejrchef Palle Kure.

Bibelcamping er et feriested, hvor der er mulighed for at slappe af. Et fristed hvor du kan hygge dig med, og pleje fællesskabet med vennerne. Der er også god mulighed for at lære nye mennesker at kende, fordi vores camping er overskuelig og har gode traditioner for et godt fællesskab.

Bibelcampingen ligger i klitterne midt på en af Danmarks skønneste strande. På Bornholm findes noget af Danmarks mest unikke natur og historie. På pladsen er der legeplads til børnene. Toilet- og badeforhold findes i lejrbygningen Bethesda, hvor mødesalen, haven, skovcamping og dagligstuerne også er rammen om vores aktiviteter. Hver aften er der tændt op i grillen, så du kan lave din aftensmad der, og komfurer, køleskabe og frysere er til rådighed i campingkøkkenet.

På udvalgets vegne

Lejrchef Palle Kure

palle.k@indremission.dk

Telefon: 2344 1373

Følg os på nettet:

Bornholm IM hjemmeside

Bornholm IM på Facebook

 

 

Optagelser fra de seneste år

Hør eller se taler fra sidste års bibelcamping under Godcast

Skriv et svar