Bibelcamping 2019

Fra fredag d. 5. til  lørdag d. 13. juli 2019 summer Bethesda igen af fællesskab og  fordybelse for alle grupper.  


Vil du booke plads på familiecamping, skovcamping eller på ungdomscamping? Eller vil du booke værelse? Så henvend dig til lejrleder Palle Kure:

mobil: 2344 1373 

mail: Palle.k@indremission.dk

Oversigt over møder:

Godt at vide: Pris for at deltage er inklusive: Kode til Wi-fi, kaffe/te/saft og kage ved aftenmøderne og tilslutning til strøm, fælles grill tændt hver dag fra 17:00, campingkøkken , bad og toilet til fri benyttelse. (Du skal selv medbringe service, gryder mm.)

Pris pr. døgn for voksne: Kr. 75,-
Pris pr. døgn for 13—18 årige: Kr. 50,- .
Børn under 13 år: Deltager gratis.
Maks. Pris pr. døgn for en enhed er. Kr. 200,-
Et værelse med 4 køjer kan lejes for kr. 200,- pr. døgn. En enkelt køje for kr. 75,- pr. døgn. Ved leje af enkelt køje, må du forvente at bo sammen med andre.

Der er mulighed for at leje sengelinned, så længe lager have, for: Kr. 50,- pr. sæt. Dyne og pude for: Kr. 50,- pr. sæt. Prisen gælder for hele perioden.

Aktiviteter:

Ind i Bibelen hver formiddag kl. 10:00
Børn i Børneteltet (3 år—3. klasse)
Juniorer i juniorlokalet ( 4.-6. klasse)
Teenagere i Teenteltet (7. klasse—18 år)
Voksne: I mødesalen. Efter undervisning kaffe og samtale i haven.

Eftermiddagsaktiviteter: Der arrangeres aktiviteter for forskellige aldersgrupper. Fodbold, volley, leg, kaffeborde. Vi giver også plads til jeres idéer. Der planlægges og gennemføres i forhold til vejret. Se opslag på informationsvæggen.

Fællesspisning. Vores store grill er tændt hver dag fra kl. 17:00. Pak en madkurv, grill og spis i haven.
Nogle dage er der også planlagt fællesspisninger, Hvis du er besøgende, kan du bestille senest dagen før kl 17:00 ved at sende en SMS til lejrchefen på: 2344 1373 eller mail til :
palle.k@indremission.dk.

Mandag d. 8.7. Bethesda-skinke-sandwich. (25,- pr. stk.):

Onsdag d. 10.7. Pizza. (65,- pr. stk.)

Bedemøde. Hver aften kl. 19.00 i dagligstuen.

Aftemøde. Begynder kl. 19.30 i salen. Hver aften med børnenes 10 minutter, lovsang og forkyndelse. Det suppleres med forskellige eftermøder og arrangementer.
Der serveres kaffe/te og kage. Gæsterne på aftenen betaler kr. 15,- for dem der bor på bibelcamping, er det inkluderet i betalingen for opholdet.

Hygge. Efter arrangementer er der hygge, spil mm. i dagligstuerne. Nogle aftner med indslag og mulighed for at træde op.

TeenSommerCamp
Vores teen-lejr. Tag teltet på nakken og kom til nogle fede dage med venner, aktiviteter og Jesus i cnetrum. Mandag d. 8. juli kl. 15:00—fredag d. 12. juli kl. 15:00. Pris: Kr. 500,- (eller 125,- pr. døgn) som dækker mad, deltagelse og aktiviteter.
Tilmelding på hjemmesiden: https://teenlejr.wordpress.com/bethesda-bornholm/